Karnevál Velencében és Valentin nap Veronában

Karnevál Velencében és Valentin nap Veronában, Olaszország, Veneto, 2018-02-12, Reggeli
Utazás száma: 51201636

Karnevál Velencében és Valentin nap Veronában

Olaszország » Veneto

,Karnevál Velencében és Valentin nap Veronában

Időpont:

2018-02-12 - 2018-02-15
Egyéb időpontok

Ellátás:

Reggeli

Utazás típusa:

Körutazások

Időtartam:

4 nap / éj

Közlekedés:

autóbusz  -0 Távozási helyszínek

Alapár:

 -0 %
79 000 Ft ()


EZ AZ IDŐPONT MÁR ELKELT

Válassza a következő időpontot itt


A szervező utazási iroda megjelölése: Karnevál Velencében és Valentin-nap Veronában
Rövid leírás
- Nincs éjszakai utazás és a szállodáink 4 csillagosak
- Fényűző álarcok és jelmezek forgataga Velencében
- Séta a Szt. Mark téren, Sóhajok-hídja, Rialto
- Veronában Valentin napi vacsora lehetősége
Program

1. nap: Szeged (Pécs, Debrecen) – Budapest – Szlovénia – Olaszország (845 km)


Reggel indulás. Szlovénián keresztül utazva, mely során gyönyörködünk a Júlia-Alpok vonulataiban érkezünk Olaszországba. Trieszt már a Monarchiának is fontos kikötője volt. Itt állunk meg és a belvárosban valamint a tengerparton sétálunk, nézelődünk. Az esti órákban érkezünk Treviso közeli szálláshelyünkre, mely **** kategóriájú. Fakultatív vacsora.


2. nap: Velence (60 km)


Egész napos program Velencében. Punte Sabionéból hajóval megyünk át a lagúnák városába. A nap során a Karnevál programjaiba is bekapcsolódunk. A fennmaradó időben gyalogos városnézés. A hatalmas Szt. Márk tér, a sok festőt megihlető Sóhajok hídja, a gazdag hercegek mesés épülete, a Dozse-palota, és a mindig nagy forgatagú Rialto a fő látványosság. Akinek kedve van, belülről is megtekintheti a Dozse palotát és a Szt. Márk katedrálist, és fel tud menni a Harangtoronyba, ahonnan mesés a kilátás. (Várhatóan sorban állásra kell számítani a bejutásokhoz). A városnézésünket a karneváli programokhoz igazítjuk. Természetesen lesz szabadprogram, hogy önállóan is élvezhessük a karneváli forgatagot. Az esti órákban indulunk vissza szállásunkra, fakultatív vacsora.


3. nap: Valentin nap Veronában


Reggeli után a Garda-tóhoz utazunk. Séta, nézelődés Sirmionéban, majd a kora délutáni órákba bemegyünk Veronába. Gyalogos sétánkat az Adige parton, a Scaligeriek váránál kezdjük. Innen sétálunk be a belvárosba. Az Erbe téren szép épületek veszik körbe az ajándékárusítók bódéit. Továbbsétálva megérkezünk Júlia erkélyéhez. A legenda szerint itt vallotta meg szerelmét Rómeó Júliának. Most is van lehetőség a hangulatos kőerkélyre felmenni és fentről hallgatni párunk „vallomását”. Ezt követően a sétálóutcán, elegáns üzletek közt haladva érjük el az ókori Arénát, ahol nyaranta szabadtéri operaelőadásokat tartanak. Itt fejezzük be közös sétánkat, és ekkor veszi kezdetét a szabad nézelődés, kávézás, vásárlási lehetőség. A kora esti órákban Valentin napi vacsorát szervezünk Veronában. Aki szeretne egy kellemes vacsorát elfogyasztani párjával Valentin nap alkalmából a szerelmesek városában, azoknak ezt megszervezzük. A vacsora 4 fogásos, egy pohár borral és kávéval. Fakultatív Valentin napi vacsora: 12.000,- Ft/fő (Ha a vacsorán kívül valami speciális igénye lenne, akkor vegye fel a kapcsolatot irodánkkal). Aki nem igényli ezt a romantikus vacsorát annak szabadprogram kb. 21 óráig Veronában. Ezt követően megyünk a Verona közeli szállásunkra.


4. nap: Verona - Ljubljana – Budapest (845 km)


Reggeli után Szlovéniába buszozunk. Útközben láthatjuk a Júlia-Alpok nyúlványait, úgy érkezünk meg a fővárosba, Ljubljanába. Séta keretében ismerkedünk a várossal. Megtekintjük a Városházát, a Dómot és lefényképezhetjük a város fölé magasodó várat is. Szabadprogram után hazaindulás. Budapestre érkezés az esti órákban. Ezután mindenkit a felszállási helyére szállítunk.Minimális létszám: 35 fő.

Az időpont megtelt, a megrendelőlap nem elérhető.

A GPS koordináták nem elérhetőek

Nem található a szálloda áttekintése.

UI