Advent Schlosshofban, Pozsonyban és Győrben

Advent Schlosshofban, Pozsonyban és Győrben - Ausztria - Alsó-Ausztria

Advent Schlosshofban, Pozsonyban és Győrben

Ausztria » Alsó-Ausztria

, SzállodaAdvent Schlosshofban, Pozsonyban és Győrben

Időpontok száma:

0 időpont / 0 Last minute / 0 First minute

Ellátás:

-

Közlekedés:

- -

Időjárás:
Leírás
Időpont:
2017.12.16.

Regionális kézműves termékek, egyedi ajándék ötletek, kulináris élmények, karácsonyi dallamok. Egy nap alatt átélheti mindezt 3 különböző ország területén!
Közlekedés
Felszállási lehetőségek: Baja, Kalocsa, Tolna, Szekszárd és Paks!
Program
Programtervezet: Indulás 2017. december 16.-án szombaton a hajnali órákban. A reggeli órákban érkezés Kittsee-be a világhírű Hauswirth csokoládégyárba. Ingyenes gyárlátogatás kóstolási, és vásárlási lehetőséggel. Továbbutazás Ausztria legnagyobb vidéki kastélyához, a csodálatos Schloss Hofhoz, mely az osztrák – szlovák határ közelében található, több mint 50 hektáron. Savoyai Jenő herceg volt vadásszékhelye főúri lakóépületből, teraszos kertből és idilli majorságból áll. Az egykori császári birtok minden évszakban csodás arcát mutatja, főleg advent idején, amikor ünnepi fényekbe öltözik, és belső udvarát a vásáros bódék veszik birtokba. Belépődíj helyszínen külön fizetendő, mely tartalmazza a belépést a várba, vezetéssel, valamint a karácsonyi vásárba, 16 Euro / fő ( kb. 5.120 Ft / fő ). Továbbutazás a Szlovák fővárosba Pozsonyba, ahol rengeteg magyar vonatkozású emlékkel találkozhatunk. Gyalogos séta keretében az óváros főbb nevezetességeinek megtekintése: Szent Márton székesegyház, Mihálykapu, Ferencesek temploma, Prímás Palota, Városi Színház. Majd részvétel a főtéren tartandó karácsonyi vásáron! Pozsony után utazás Győrbe. Érkezés a délután folyamán a Széchenyi térre, ahol ismét felállítják a karácsonyfát, valamint a gyerekek nagy örömére lesz Betlehem és rénszarvasszán is. Részvétel az advent ünnepi forgatagán! Színes kulturális programok várják az érdeklődőket. Magyar kézműves bemutatóval és vásárral, valamint hagyományőrző ételekkel, italokkal várják a látogatókat a legjelentősebb téli eseményen. Az esti / éjszakai órákban érkezés az indulás helyszínére.

Az ár min. 45 fő fizető utas esetén érvényes! Utazás feltétele: érvényes SZEMÉLYI IGAZOLVÁNY vagy ÚTLEVÉL !
A részvétel díj nem tartalmazza a belépődíjakat és a csoportos balesetbiztosítás díját ( 1 napra 550 Ft / fő ). Az ár- és programváltoztatás jogát fenntartjuk! Ülésrend az autóbuszon: jelentkezési sorrend alapján, de egyéni kéréseket figyelembe veszünk. Az útlemondási biztosítást az ár nem tartalmaz, igény esetén jelentkezéskor utasbiztosítással együtt köthető a részvételi díj 4%-a.A belépőjegyek árai tájékoztató jellegűek.
Az ár tartalmazza
Utazás teljes felszereltségű autóbusszal, utaskísérővel!
Az ár nem tartalmazza
A részvétel díj nem tartalmazza a belépődíjakat és a csoportos balesetbiztosítás díját ( 1 napra 550 Ft / fő ).

A GPS koordináták nem elérhetőek

Nem található a szálloda áttekintése.