Advent Mariazellben és Sopronban

Advent Mariazellben és Sopronban - Ausztria - Felső-Stájerország

Advent Mariazellben és Sopronban

Ausztria » Felső-Stájerország

, Szállás nélkülAdvent Mariazellben és Sopronban

Időpontok száma:

0 időpont / 0 Last minute / 0 First minute

Ellátás:

-

Közlekedés:

- -

Időjárás:
Leírás
Időpontok:
2017.12.02.


Jöjjön velünk Stájerországba – Ausztria zöld szívébe és hangolódjon rá az év legszebb ünnepére! Bepillantást kaphat a híres Arzberger likőr készítéséről! Vegyen részt a zarándok hellyé vált kisvárosnak pompás adventi hangulatában! A hazafelé vezető úton rövid pihenőt teszünk Sopronban, ahol szintén az adventi hangulatba öltözött városban gyönyörködhetünk!
Közlekedés
Felszállási helyek Kalocsa, Baja, Paks, Tolna, Szekszárd!
Program
Programajánlatunk: Indulás szombaton a hajnali órákban. Délelőtt érkezés Mariazellbe a híres zarándokhelyre. A magas hegyek között megbújó ékszerdoboz sok látnivalót tartogat a számunkra. Lehetőségünk van a bazilika megtekintésére, ahol többek között láthatjuk a legfontosabb kincset, a Máriát és a kis Jézust ábrázoló kegyszobrot, mely fából készült és 48 cm magas. A bazilika előtt állítják fel Ausztria legnagyobb adventi koszorúját. A városka főterén nem csupán kegytárgy boltok szolgálják ki a zarándokok igényeit, hanem számos kisvállalkozás is működik, ahol hagyományos termékeket állítanak el.
Az egyik leghíresebb az Arzberger likőrüzem , ahol 33 különböző gyógynövényből készítik tradicionális recept alapján a gyomorkeserűt. A likőrgyár látogatása külön fizetendő, mely kb. 3,00 Euro / fő ( kb. 1.000 Ft / fő ).
Advent idején sajnos nincs lehetőség csoportos foglalásra, de egyénileg felkereshető az illatos Pirker mézeskalácsház, ahol bemutatják a mézeskalács sütését, díszítését és ezt meg is kóstolhatjuk. A hagyományos mesterség 3.500 m² munkaterületen várja az érdeklődőket. Belépődíj külön fizetendő, mely kb. 5,50 Euro / fő ( kb. 1.800 Ft / fő ). A nagy tömegre való tekintettel sajnos garantálni nem tudjuk a bejutást.
A délutáni órákban visszaindulás Magyarországra. Rövid megállót tartunk Sopronban, ahol a Fő tér és a Várkerület ad otthont az karácsonyi hangulatnak. Érkezés az indulás helyszínére az éjszakai órákban.

Az ár min. 45 fő fizető utas esetén érvényes! Utazás feltétele: érvényes SZEMÉLYI IGAZOLVÁNY vagy ÚTLEVÉL !
A részvétel díj nem tartalmazza a belépődíjakat és a csoportos balesetbiztosítás díját ( 1 napra 550 Ft / fő ).
Az ár- és programváltoztatás jogát fenntartjuk! Ülésrend az autóbuszon: jelentkezési sorrend alapján, de egyéni kéréseket figyelembe veszünk. Az útlemondási biztosítást az ár nem tartalmaz, igény esetén jelentkezéskor utasbiztosítással együtt köthető a részvételi díj 4 %-a. A belépőjegyek árai tájékoztató jellegűek.
Az ár tartalmazza
Utazás teljes felszereltségű autóbusszal, utaskísérővel!
Az ár nem tartalmazza
A részvétel díj nem tartalmazza a belépődíjakat és a csoportos balesetbiztosítás díját ( 1 napra 550 Ft / fő ).

A GPS koordináták nem elérhetőek

Nem található a szálloda áttekintése.