Advent Mariazellben és Sopronban

Advent Mariazellben és Sopronban, Ausztria, Felső-Stájerország, 2017-12-02, Ellátás nélkül
Utazás száma: 51894575

Advent Mariazellben és Sopronban

Ausztria » Felső-Stájerország

, ProgramAdvent Mariazellben és Sopronban

Időpont:

2017-12-02 - 2017-12-02
Egyéb időpontok

Ellátás:

Ellátás nélkül

Utazás típusa:

Városlátogatások

Időtartam:

1 nap

Közlekedés:

autóbusz  -0 Távozási helyszínek

Alapár:

 -0 %
10 990 Ft ()


Leírás
Időpontok:
2017.12.02.


Jöjjön velünk Stájerországba – Ausztria zöld szívébe és hangolódjon rá az év legszebb ünnepére! Bepillantást kaphat a híres Arzberger likőr készítéséről! Vegyen részt a zarándok hellyé vált kisvárosnak pompás adventi hangulatában! A hazafelé vezető úton rövid pihenőt teszünk Sopronban, ahol szintén az adventi hangulatba öltözött városban gyönyörködhetünk!
Közlekedés
Felszállási helyek Kalocsa, Baja, Paks, Tolna, Szekszárd!
Program
Programajánlatunk: Indulás szombaton a hajnali órákban. Délelőtt érkezés Mariazellbe a híres zarándokhelyre. A magas hegyek között megbújó ékszerdoboz sok látnivalót tartogat a számunkra. Lehetőségünk van a bazilika megtekintésére, ahol többek között láthatjuk a legfontosabb kincset, a Máriát és a kis Jézust ábrázoló kegyszobrot, mely fából készült és 48 cm magas. A bazilika előtt állítják fel Ausztria legnagyobb adventi koszorúját. A városka főterén nem csupán kegytárgy boltok szolgálják ki a zarándokok igényeit, hanem számos kisvállalkozás is működik, ahol hagyományos termékeket állítanak el.
Az egyik leghíresebb az Arzberger likőrüzem , ahol 33 különböző gyógynövényből készítik tradicionális recept alapján a gyomorkeserűt. A likőrgyár látogatása külön fizetendő, mely kb. 3,00 Euro / fő ( kb. 1.000 Ft / fő ).
Advent idején sajnos nincs lehetőség csoportos foglalásra, de egyénileg felkereshető az illatos Pirker mézeskalácsház, ahol bemutatják a mézeskalács sütését, díszítését és ezt meg is kóstolhatjuk. A hagyományos mesterség 3.500 m² munkaterületen várja az érdeklődőket. Belépődíj külön fizetendő, mely kb. 5,50 Euro / fő ( kb. 1.800 Ft / fő ). A nagy tömegre való tekintettel sajnos garantálni nem tudjuk a bejutást.
A délutáni órákban visszaindulás Magyarországra. Rövid megállót tartunk Sopronban, ahol a Fő tér és a Várkerület ad otthont az karácsonyi hangulatnak. Érkezés az indulás helyszínére az éjszakai órákban.

Az ár min. 45 fő fizető utas esetén érvényes! Utazás feltétele: érvényes SZEMÉLYI IGAZOLVÁNY vagy ÚTLEVÉL !
A részvétel díj nem tartalmazza a belépődíjakat és a csoportos balesetbiztosítás díját ( 1 napra 550 Ft / fő ).
Az ár- és programváltoztatás jogát fenntartjuk! Ülésrend az autóbuszon: jelentkezési sorrend alapján, de egyéni kéréseket figyelembe veszünk. Az útlemondási biztosítást az ár nem tartalmaz, igény esetén jelentkezéskor utasbiztosítással együtt köthető a részvételi díj 4 %-a. A belépőjegyek árai tájékoztató jellegűek.
Az ár tartalmazza
Utazás teljes felszereltségű autóbusszal, utaskísérővel!
Az ár nem tartalmazza
A részvétel díj nem tartalmazza a belépődíjakat és a csoportos balesetbiztosítás díját ( 1 napra 550 Ft / fő ).

Az Ajánlatkérés elküldésével pontosítjuk Önnek az árakat és ellenőrizzük a szabad helyeket. Az Ajánlatkérés elküldése után értesíteni fogjuk a szabad helyekről és az irodánk lehetőség szerint (erről minden foglalásnál irodánk tájékoztatást adunk) opciós foglalást készítünk, további információkat nyújtunk Önnek a foglalás menetéről. Fel szeretnénk hívni figyelmét arra, hogy Ön, mint az üdülés megrendelője, egyben az összes lejjebb felsorolt résztvevőnek a képviselője is, mint mifelénk, mint az üdülés szervezője felé. Ezúton felvállalja az üdülés megrendeléséből származó pénzügyi tartozás fedezésének felelősségét. A foglalási lap elküldésével még nem jön létre az utazási szerződés, az csak a foglalásra küldött Foglalási visszaigazolásban leírt feltételek szerint, a részvételi díj előlegének vagy a teljes összegének irodánkhoz történő beérkezése után jön létre.

Személyek összetétele
Kalkuláció
Szoba
Pótdíjak, illetékek és egyéb árak
Sztornó biztosítás: 0
Kalkulált részvételi díj: 0
A megrendelő elérhetőségei
Utasok adatai A megrendelő adatai másolása az 1. utashoz
Megszólítás Keresztnév Vezetéknév Születési idő (EEEEHHNN)
 
Megjegyzés:
Az Ön utazási irodája általános szerződési feltételeit elfogadom. Személyes adataim kezeléséhez az adatvédelmi szabályzat ismeretében hozzájárulok az ajánlatkérés elküldésével. Az adatvédelmi szabályzat itt található.

A végleges ár a dolgozónk által meg lesz erősítve. A gyermekeknek szóló kedvezmény, a gyermekeknek kínált ár csak a pótágyon megszálló gyermekekre érvényes, azaz két felnőtt és egy gyermek esetén. Ha a szállás formája apartman, stúdió, akkor az egy személynek szánt ár csak  a teljes kapacitás elfoglalásánál érvényes. Ha másként van feltüntetve, akkor ez nem érvényes.

 

Ha a honlapunkon véghezvisz egy rezerváció kérelmét, leellenőrizzük az aktuális kapacitást, a távozás és érkezés pontos időpontját, az aktuális árat és minden kötelező és nem kötelező illeték árát. Ahogy mindent leellenőriztünk és igazoltunk, azonnal értesítsük önt, megerősítsük a foglalását, és ez után elküldjük a kitöltött utazási szerződést és az iránymutatót, hogy kell mindent elintézni. Az árak, időpontok és kötelező illetékek árának változásának lehetősége fenntartva

 A végleges árat az összes illetékkel beleértve, a távozások és érkezések pontos időpontját természetesen szívesen lekérjük önöknek a kérdéseik alapján. Az ár a repülőjegy és a kötelező illetékek árának változásával módosulhat (repülőtéri és biztonsági illetékek, üzemanyag pótdíj és hasonlók szerint). A pontos időt a légitársaságok általában 5-7 nappal a felszállás előtt pontosítsák. Hamarabb ezt nem tudjuk pontosan meghatározni.

 

 

A GPS koordináták nem elérhetőek

Nem található a szálloda áttekintése.

UI