Advent Bécsben - Csokoládégyár és a Madame Tussauds panoptikum

Advent Bécsben - Csokoládégyár és a Madame Tussauds panoptikum, Ausztria, Bécs, 2017-11-25, Ellátás nélkül
Utazás száma: 51863710

Advent Bécsben - Csokoládégyár és a Madame Tussauds panoptikum

Ausztria » Bécs

, ProgramAdvent Bécsben - Csokoládégyár és a Madame Tussauds panoptikum

Időpont:

2017-11-25 - 2017-11-25
Egyéb időpontok

Ellátás:

Ellátás nélkül

Utazás típusa:

Városlátogatások

Időtartam:

1 nap

Közlekedés:

autóbusz  -0 Távozási helyszínek

Alapár:

 -0 %
6 990 Ft ()


Leírás
Időpontok:
2017.11.25.
2017.12.02.
2017.12.09.
2017.12.16.

Utazzon velünk Bécsbe és szívja magába az adventi hangulatot! Kóstolja meg a világhírű Hauswirth csokoládét! Látogasson el a Praterbe! Keresse fel Madame Toussauds panoptikumát, és fényképezkedjen a világhírű sztárok viaszhasonmásaival! Gyönyörködjön madártávlatból a gyönyörű Bécsben! Nézze meg a Rathaus előtti nyüzsgő világot. Merüljön el a fenséges ízű Punch és Glühwein ízvilágában! Mindezt egy napon!
Közlekedés
Felszállási helyek minden hétvégén: Baja, Kalocsa, Paks, Tolna, Szekszárd!
Program
Indulás szombaton a hajnali órákban. Délelőtt érkezés Kittsee-be, a világhírű Hauswirth csokoládégyárba. Gyárlátogatás vásárlási lehetőséggel. Továbbutazás Bécs vidámparkjához. Látogatás Madame Toussauds panoptikumába ( belépőjegy a helyszínen külön fizetendő csoportos belépőjegy ár: kb. 19,00 Euro / fő kb. 6.100 Ft / fő). Fakultatív programként felszállási lehetőség Bécs nevezetességére az óriáskerékre (belépőjegy a helyszínen külön fizetendő csoportos belépőjegy 15 főtől felnőtteknek kb. 9,00 Euro / fő kb. 2.900 Ft / fő, gyermekeknek 14 éves korig kb. 5 Euro / fő kb. 1.600 Ft / fő ).
A délután folyamán gyalogos városnézés keretében Bécs nevezetességeinek megtekintése idegenvezetővel: Opera, Hofburg, Mária Terézia tér a Művészettörténeti- és Természettudományi Múzeummal, Parlament, Várszínház, Városháza, Stephansdom, Kartner Srasse.
A városnézés után szabad program keretében részvétel az advent ünnepi forgatagán!
Az esti órákban visszaindulás Magyarországra. Érkezés az éjszakai órákban.

Az ár min. 45 fő fizető utas esetén érvényes!
Utazás feltétele: érvényes SZEMÉLYI IGAZOLVÁNY vagy ÚTLEVÉL!

A részvétel díj nem tartalmazza a belépődíjakat és a csoportos balesetbiztosítás díját ( 1 napra 550 Ft / fő ).
Az ár- és programváltoztatás jogát fenntartjuk! Ülésrend az autóbuszon: jelentkezési sorrend alapján, de egyéni kéréseket figyelembe veszünk. Az útlemondási biztosítást az ár nem tartalmaz, igény esetén jelentkezéskor utasbiztosítással együtt köthető a részvételi díj 4 %-a. A belépőjegyek árai tájékoztató jellegűek.
Az ár tartalmazza
Utazás teljes felszereltségű autóbusszal, utaskísérővel!
Az ár nem tartalmazza
A részvétel díj nem tartalmazza a belépődíjakat és a csoportos balesetbiztosítás díját ( 1 napra 550 Ft / fő ).
Madame Tussauds panoptikum belépő kb.19,00 Euro / fő kb. 6.100 Ft / fő. Óriáskerék belépő kb. 9 Euro / fő, kb. 2.900 Ft / fő felnőtteknek, kb. 5 Euro / fő, kb. 1.600 Ft / fő gyerekeknek.
Madame Tussauds panoptikum valamint az Óriáskerék csoportos ára 15 főtől érvényes! 15 fős csoportlétszám alatt a belépődíj ára: Madame Tussauds panoptikum belépő kb.23 Euro / fő, kb. 7.400 Ft / fő. Óriáskerék belépő kb. 10 Euro / fő, kb. 3.200 Ft / fő felnőtteknek.

Az Ajánlatkérés elküldésével pontosítjuk Önnek az árakat és ellenőrizzük a szabad helyeket. Az Ajánlatkérés elküldése után értesíteni fogjuk a szabad helyekről és az irodánk lehetőség szerint (erről minden foglalásnál irodánk tájékoztatást adunk) opciós foglalást készítünk, további információkat nyújtunk Önnek a foglalás menetéről. Fel szeretnénk hívni figyelmét arra, hogy Ön, mint az üdülés megrendelője, egyben az összes lejjebb felsorolt résztvevőnek a képviselője is, mint mifelénk, mint az üdülés szervezője felé. Ezúton felvállalja az üdülés megrendeléséből származó pénzügyi tartozás fedezésének felelősségét. A foglalási lap elküldésével még nem jön létre az utazási szerződés, az csak a foglalásra küldött Foglalási visszaigazolásban leírt feltételek szerint, a részvételi díj előlegének vagy a teljes összegének irodánkhoz történő beérkezése után jön létre.

Személyek összetétele
Kalkuláció
Szoba
Pótdíjak, illetékek és egyéb árak
Sztornó biztosítás: 0
Kalkulált részvételi díj: 0
A megrendelő elérhetőségei
Utasok adatai A megrendelő adatai másolása az 1. utashoz
Megszólítás Keresztnév Vezetéknév Születési idő (EEEEHHNN)
 
Megjegyzés:
Az Ön utazási irodája általános szerződési feltételeit elfogadom. Személyes adataim kezeléséhez az adatvédelmi szabályzat ismeretében hozzájárulok az ajánlatkérés elküldésével. Az adatvédelmi szabályzat itt található.

A végleges ár a dolgozónk által meg lesz erősítve. A gyermekeknek szóló kedvezmény, a gyermekeknek kínált ár csak a pótágyon megszálló gyermekekre érvényes, azaz két felnőtt és egy gyermek esetén. Ha a szállás formája apartman, stúdió, akkor az egy személynek szánt ár csak  a teljes kapacitás elfoglalásánál érvényes. Ha másként van feltüntetve, akkor ez nem érvényes.

 

Ha a honlapunkon véghezvisz egy rezerváció kérelmét, leellenőrizzük az aktuális kapacitást, a távozás és érkezés pontos időpontját, az aktuális árat és minden kötelező és nem kötelező illeték árát. Ahogy mindent leellenőriztünk és igazoltunk, azonnal értesítsük önt, megerősítsük a foglalását, és ez után elküldjük a kitöltött utazási szerződést és az iránymutatót, hogy kell mindent elintézni. Az árak, időpontok és kötelező illetékek árának változásának lehetősége fenntartva

 A végleges árat az összes illetékkel beleértve, a távozások és érkezések pontos időpontját természetesen szívesen lekérjük önöknek a kérdéseik alapján. Az ár a repülőjegy és a kötelező illetékek árának változásával módosulhat (repülőtéri és biztonsági illetékek, üzemanyag pótdíj és hasonlók szerint). A pontos időt a légitársaságok általában 5-7 nappal a felszállás előtt pontosítsák. Hamarabb ezt nem tudjuk pontosan meghatározni.

 

 

A GPS koordináták nem elérhetőek

Nem található a szálloda áttekintése.

UI