Szent Kristóf Panzió - Tusnádfürdő

Szent Kristóf Panzió - Tusnádfürdő

Irodánkban foglalható erdélyi szálláshely egész évben!

Tusnádfürdő

A Szent Kristóf Panzió nemcsak a nyári szezonban várja vendégeit, ezért a kikapcsolódni vágyók egyre nagyobb számban térnek vissza más évszakokban is.
A panziónk étterme és konferenciaterme kiválóan alkalmas családi, baráti rendezvények, valamint konferenciák, tréningek, egyéb rendezvények megtartására. A panziónkban megtalálható a kortársbeli művészek folyamatosan megújuló kiállítása.

Szent Kristóf Panzió

Tusnádfürdő mindössze Csíkszeredától 32, Sepsiszentgyörgytől 37, Baróttól 35 és Brassótól 67 km-re fekszik. A híres Csíki Sörgyár csak 14 km. Erdély és a Kárpátok gyöngyének is nevezik, Hargita megye legszebb magaslati fürdőhelyeinek egyike. A 12-es úton közelíthető meg. Ma az Alcsíki-medence egyetlen városa.

Szent Kristóf Panzió

A nemzetközi jellegű gyógyhely és klimatikus üdülőhely különösen szép természeti környezetben, a vulkánikus eredetű Csomád hegytömb lábánál, az Olt tusnádfürdői szorosában (656 m) fekszik. A fürdőtelep hegyaljai klímája, negatív ionokban gazdag levegője jelentős turisztikai tényező.

Szent Kristóf Panzió

A város fő vízfolyása az Olt. Tusnád és környékének változatos felszíni formái, a fiatal kúpalakú vulkánikus hegyek, a tusnádi Olt szoros, a Szent Anna-tó, a Mohos tőzegláp a ritka fajokban gazdag állatvilága, a több száz változatos vegyi összetételű ásványvízforrása (borvíz), mofetta (gázfürdő) Románia, Erdély, a székelyföld tájegységei között szinte egyedülállóak.

Szent Kristóf Panzió Szent Kristóf Panzió Szent Kristóf Panzió