Ritalia utazások

Ritalia utazások

Non-stop kirándulások autóbusszal!

Töltsön 1 napot távol otthonától! Zökkenjen ki a hétköznapokból! Látogassa meg az országhatártól nem túl messze fekvő idegenforgalmi úti célokat!
Kirándulások tartalmas programokkal, szakképzett idegenvezetőkkel, kényelmes autóbuszokkal!

2016
Az Adria minden hétvégén egy kicsit másképp :
 Csoportoknak, csoportszervezőknek ajánljuk:Non stop utazások : éjszaka az autóbuszon. Indulás helyszíntől, utazástól függően a délutáni, az esti, az éjszakai órákban, másnap egész nap program az úti célon, este visszaindulás, hazaérkezés a hajnali, reggeli órákban.
Az árak az utasbiztosítás, belépő, és egyéb helyi közlekedési díjait nem tartalmazzák.
Jelentkezési határidő: hely függvényében
Az autóbuszok minden tekintetben megfelelnek a nemzetközi elvárásoknak, gyakorlott, úti célokat jól ismerő autóbuszvezetőkkel. Az utazáshoz érvényes útlevél vagy személyigazolvány szükséges!
A program-, és árváltozás jogát a jogszabályok alapján fenntartjuk. A belépők árai tájékoztató jellegűek, előzetes értesítés nélkül változhatnak, utazás előtt érdeklődjön irodánkban! Az ülésrendet irodánk az indulás előtt készíti el jelentkezési sorrendben.  Igyekszünk figyelembe venni az egyéni igényeket,de arra garanciát nem tudunk vállalni. Az utazást minimum 48 fő jelentkezése esetén indítjuk.
A részletes programokért hívja irodánkat!
UTAZZON VELÜNK, REGISZTRÁLJON TÖRZSUTASNAK, és így további kedvezmények illetik meg a jövőben! Részletekről érdeklődjön irodánkban!